luni, 1 martie 2010

O seara de teatru tanar

In seara asta am fost la teatru, la invitatia prietenului Cristian Avram. Este vorba despre Alarme si Excursii de Michael Fraym, una dintre reprezentatiile studentilor din anul III de la UNATC, clasa regretatului prof. Ion Cojar. Am ras cu lacrimi si cu dureri de ceafa.
Mentionez cateva dintre cele mai bune prezente pe scena: Sidonia Manzat, in rolul Stewardesei; Andrei Morariu, in rolul Dietrich si Stefan Huluba, in rolul Chris.
Mergeti la teatru, intampinati-i pe actorii tineri!

7 comentarii:

aprozarnet spunea...

io cand am fost au fost toti buni:) ..si la fel, spectacolu in ansamblu. :)

Unknown spunea...

De acord cu tine, toti actorii au fost foarte buni. Eu am nominalizat actorii care mi-au placut cel mai mult.
Piesa a fost buna in ansamblu, sunetistul a facut o treaba grozava, iar cel de la lumini, de asemenea.

marika 32 spunea...

e foarte buna piesa, cel putin prima parte...totii actorii s-au remarcat prin credinta cu care au jucat...am ras, mi-a placut si m-am dus si a doua oara. Mie mi-au placut in mod special momentele cand vorbeau la tel.4 personaje care te tin cu sufletul la gura...un contabil tacanit...o mama care din cauza copiilor o ia razna...o sotie de contabil care vrea sa descurce lucrurile si mai rau le incurca si un invitat german care nu intelege cu ce-a gresit...Mergeti sa vedeti!O sa va placa...

Unknown spunea...

Si eu vreau sa revad piesa. Data viitoare, vin cu gasca :)

marika32 spunea...

si eu o sa iau toata echipa...sa-i mai eliberez putin de atmosfera de la lucru ...sa vina la teatru...sa se bucure...sa se distreze...
te pup
ne vedem acolo!

Anonim spunea...

Mergeti sa vedeti si celelalte proiecte.Sunt extraordinare. ( "12 jurati","Niste fete","Un cuplu ciudat","Pillow Man","Teatru Sport" )

Unknown spunea...

as vrea sa le vad pe toate :) ai poate un program ca sa-l postez pe blog?