luni, 22 martie 2010

Moartea lui Mile Carpenisan trebuie sa vorbeasca!

Romania nu mai este nici circ, este inmormantare. Criza umana prin care trecem din cauza acestei guvernari criminale a transformat Romania intr-un imens priveghi. Eu traiesc in tara inmormantarilor in grup, Romania.
(Mor femeile la nastere, inainte de a deveni mame; mor bebelusii pana sa devina copii; mor tinerii pana sa devina parinti. Rata avorturilor a crescut alarmant. Piramida de fetusi ii sparge lui Dumnezeu pardoseala. Statistic, stam prost. Omeneste, stam si mai prost; numai guvernul Boc ne spune ca-i bine).
Intre roman si propria moarte nu este Dumnezeu, este sistemul medical.
Nu avem sange nici de-o transfuzie. Spitalele romanesti, laudate de Boc, n-au nici eficienta ceaiului de musetel. Boc spunea: "Sistemul sanitar incepe sa aiba performanta", dar il are pe dracu!
Mile Carpenisan, un jurnalist model, un om pentru care medicina romaneasca trebuia sa ofere perfectiunea, s-a stins la 34 de ani. Tristetea asta ma face sa ma cutremur. Pe unul ca Basescu, il va pune sa scrie o diploma.
Pentru ca statul roman ne baga in pamant, apoi ne recunoaste, c-am fost atat de buni in timpul vietii!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte. Mai bine murea EBA

Corina spunea...

Adevarul e, ca Romania a inceput, incet, incet, sa-si piarda valorile. Si culmea e, ca nimeni nu poate sa faca nimic. Ramanem muti in fata nedreptatilor naturii, ca un popor de lasi ce am ajuns. Acest articol spune totul. Este purul adevar. Nu mai e loc de niciun comentariu. Imi scot palaria si ma aplec pana la pamant in fata ta, draga Gabriel! Iar pe bravul Mile, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Viata e nedreapta!

Unknown spunea...

@Anonim: daca mai vorbesti asa, iti cenzurez comentariile. Nu e omeneste cum abordezi lucrurile;

@Corina: Se pare ca am avut dreptate. A doua zi dupa moartea lui Mile, Basescu a scris diploma.

Ma tem ca nedreptatea de care vorbesti a devenit o marca a majoritatii.

Oana Marginean spunea...

Randurile tale graiesc adevar! Romania traieste intr-o durere crunta!