vineri, 6 mai 2011

Semnează petiția: "STOP Legii dublării filmelor"

Deputatul PSD Victor Socaciu a propus Comisiei de cultură a Camerei Deputaților un proiect de lege privind dublarea filmelor în limba română. Deputatul, în loc să găsească pe cineva care eventual să-i dubleze lui vocea când cântă, propune o lege abominabilă uitând, dacă a știut vreodată, de atuurile unei producții în original.


Acest trubadur autist este, printre altele, și un corupt (ca abordare, cazul Botiș nu e departe de mapa lui existențială), se află în consiliul de conducere a TVR, iar nevasta lui, Marina Almășan, are în mâini cele mai importante (sic!) producții ale postului (mă refer la un sos expirat de emisiune, unde dumneaei este gazdă, și la toată ciulamaua numită Eurovision, unde aceeași doamnă este, pentru al doilea an, șeful delegației României din partea TVR).


Te rog, semnează petiția numită "STOP Legii dublarii filmelor Victor Socaciu."

4 comentarii:

Anonim spunea...

Derutatul PSD Victor Socaciu s-a bagat in seama. Ideea lui de dublare a filmelor
merita apelata cu multe expresii romanesti arhicunoscute inca inainte de a invata romanul sa citeasca! Acestea fac parte din mult-iubita lui cultura romaneasca neaose.
Cred ca trebuie luat in seama, probabil si handicapul lui de a citi subtitrarile...

Anonim spunea...

Am citit ":pana mereu" in primele ore ale acestei dimineti.
Cuvintele dvs, domnule Dalis, au parfum de Bucovina si de toamna verde.
Alte comentarii-s de prisos. Multumesc.
La multi ani!

Anonim spunea...

Domnule V.S, ati calatorit si luat contact cu popoare "civilizate" si de acolo a venit ideea nu-i asa?! Dar stiti care e rezultatul dublarii? Raspundeti la intrebarea asta sincer (daca e posibil) si dupa mergeti cu astfel de propuneri, destructive in final... sau poate ca aveti de gand sa infiintati un studio unde sa se faca munca necesara ca sa nu se incalce cumva legea dublarii!! Numai acolo exista un castig.

Anonim spunea...

Am fost îndrăgostită întreaga adolescentă de el, era eroul meu, dar nu îl mai recunosc de când s-a căsătorit cu M.Almășan, o "lèche-cul" cum spun francezii, și, mai ales, de când a intrat în politică. El, care cânta "Dona, dona" și "Caii liberi" a ajuns un slugarnic...nu cred că pentru telespectatori se luptă el, mai degrabă pentru a de de lucru zecilor de actori cabotini ( asta ar fi o schimbare față de telenovele). Am auzit mulți francezi vorbind engleză cu un accent îngrozitor, asta se va întâmpla probabil și la noi dacă această lege va trece.