marți, 16 noiembrie 2010

: până mereu la Gaudeamus

Vă invit la prima lansare la Bucureşti a cărţii mele :până mereu, ed. Charmides, 2010, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, sâmbătă, 20 noiembrie, ora 16.00, la standul editurii Casa de pariuri Literare, Pavilionul Central Romexpo, standul 106, nivelul 3.20. Prezintă Octavian Soviany. Îi mulţumesc lui Un Cristian pentru găzduire.
Cartea mea se va putea achiziţiona de la standurile editurilor Casa de Pariuri Literare şi Tracus Arte.

Mai jos, găsiţi lista completă a evenimentelor organizate de Casa de Pariuri Literare, pe întreaga desfăşurare a Târgului (18 - 21 noiembrie 2010.)

Vineri, 19 noiembrie

• ora 15:00 – lansarea volumului aici nu mai locuieşte nimeni (poezie, opera prima) de Eva Precub
• ora 17:00 – lansarea volumului umilirea animalelor (debut, poezie, opera prima) de val chimic

Sâmbătă, 20 noiembrie

• ora 15:00 – lansarea volumelor Fuck Tense (debut, poezie, opera prima) de Bogdan Lipcanu și Invitat la Săvârşin (poezie, poem în proză) de Dumitru Bădiţa
• ora 16:00 – lansarea antologiei de poezie :până mereu de Gabriel Daliş (Editura Charmides, 2010)
• ora 18:00 – lansarea romanului Playlist pentru sfârşitul lumii (proză, roman) de Mihnea Blidariu
• ora 19:00 – lansarea antologiei de poezie a taberei de creaţie de la Săvârşin, Poate ne vedem, (Editura Mirador, 2010)

Duminică, 21 noiembrie

• ora 16:00 – lansarea volumului Cum ar arăta viaţa fără fotografie? (interviuri, punctum) de Ion Cucu, volumul I dintr-un interviu de un cristian

Sursa: Casa de pariuri Literare

5 comentarii:

Mr.Cairo spunea...

Salut Gabriel, Inst. Blecher a trecut şi prin Suceava, Dan Iordache mi-a spus că merge şi el la Gaudeamus. O lansare cât mai frumoasă!

Catalina George spunea...

Gabi, voi fi acolo. Poate ramin si la lansarea lui Mihnea, un baiat tare fain, pe care l-am cunoscut la FanFest, la Rosia Montana.

Anonim spunea...

Felicitări pentru volum! Să ai parte de cât mai mulţi iubitori de poezie la lansare! :)

capricornk13 spunea...

@gabriel: sper sa trec si eu, macar sa te vad! esti la concurenta cu lectura de la Muzeu, fiindca e cale lunga de la Romexpo :)

Raluca Ciochină spunea...

Buna, Gabriel! Sunt Raluca Ciochina, ne-am cunoscut la Bistrita. Felicitari pt lansarile tale! As vrea sa te rog ceva, scrie-mi pe mail ral_ciochina@yahoo.com. Nu am reusit sa gasesc mailul tau. Multumesc!