joi, 3 iunie 2010

Lecturi peste lecturi la Targul National al Cartii de Poezie

Se vede frumos si se aude maiestuos la Targul National al Cartii de Poezie!
Radu Vancu, Stoian G. Bogdan, Stefan Manasia, Constantin Acosmei, Marin Malaicu-Hondrari si Claudiu Komartin vor sustine astazi, incepand cu orele 19.00, o lectura publica la Muzeul Literaturii Romane din Bucuresti, in cadrul primei editii a Targului National al Cartii de Poezie. Moderator: Cosmin Perta.

De mentionat lectura electrizanta a Angelei Marinescu, aseara, la Institutul Blecher, intr-o intalnire a poeziei cu muzica. Au mai citit: Magda Cârneci (o lectura usor desueta), Rita Chirian (o lectura dezamagitoare), Diana Geacăr (o lectura puternica, omogena), Ana Dragu (o lectura sensibila) si Simona Popescu (o lectura de-a dreptul imposibila; a fost prima data cand m-am felicitat ca fumez).
Recitalul muzical a fost coordonat de maestrul Aurelian Octav Popa, repertoriu din perioada baroca franceza. O editie speciala a Institutului Blecher, in cadrul TNCP. A moderat Claudiu Komartin.

3 comentarii:

Raluca spunea...

Pfiu....eu chiar am fost dezamagita de mine aseara ca nu pot intelege si ca nu pot aprecia poezia de genul asta...si am parasit oricum sala mai devreme. Ma bucur ca nu sunt eu "defecta" :D

Andrei Zbîrnea spunea...

cam aceeasi parere am avut si eu, gabi...personal mi-a placut cel mai mult Ana Dragu

Unknown spunea...

@ Raluca, ar fi trebuit sa ai mai multa rabdare. Au fost multe lucruri interesante.

@Andrei, intr-adevar, Ana Dragu a fost foarte bine.