sâmbătă, 13 martie 2010

In Tara lui Boc cel Prost

In limba ebraica "boc" inseamna "prost", iar in Romania, Boc este un premier prost. E clar, nicio coincidenta, chiar daca, mai nou, bulgarii de zapada pe care i-a luat SPP-istul la propriu in gura, risca sa-l transforme pe premier intr-o Alba ca Zapada refuzata de alti "prosti".
Ma ingrijoareaza din ce in ce mai mult ce se intampla in aceasta tara. Un milion de someri, angajatii ramasi stau pe o panta abrupta, cu salarii taiate, cu sporuri luate, tot mai multi pensionari cersesc pe la colturi, boschetarii au inceput sa se multumesca cu mai putin din putin, iar noi, cei care trecem pe langa ei, nu avem cum sa-i ajutam cu bani de-o paine. Se restructureaza si se falimenteaza de parca statul roman ar insemna institutii si nu oameni, de parca noi, cetatenii acestei tari, suntem niste bagaje buchisite cu gunoi in care slugile lui Boc cel Prost mai dau cate un sut ca nu cumva Elenei Udrea sa i se murdareasca pantofii.
Pana cand vom trai in aceasta mizerie de guvernare? Pana cand trebuie sa suportam amatorismul acestei clase politice compromise, autosuficiente si canibale? M-am saturat sa vad oameni disperati si caini care jeluiesc, m-am saturat sa respir fara sa traiesc in Romania, sa ma prefac ca lucrurile se schimba in bine si ca maine va fi altfel. M-am saturat sa simt progresul acestei tari prin calcaiele care se impiedica sau nu prin gropi, in centrul Bucurestilor, sa simt greselile prostilor ca pe un datum al acestei natii fataliste si singure.
Vreau ca acest guvern sa moara, sunt in stare sa iau lectii de nesimtire sau de a trage cu arma.

7 comentarii:

Anonim spunea...

gresesti amice, ei nu e prosti! Ei e rau intentionati! Cata vreme orice decid ei, noua, prostimii, ni pare normalitate, neavand constiinta comuna, inseamna ca fac bine si asta meritam. Cu trei, patru milioane de manifestanti pasnici, intr.o zi, sa umple capitala, n.ar mai avea NIMENI tupeu sa se joace de-a puterea. Ce zici?

Anonim spunea...

a ,,sarit,, un se! NI SE

Unknown spunea...

@Anonim1: deciziile proaste pe care le iau dumnealor in mod constant ii fac prosti guvernanti. Ar fi suficienti si 500.000 de oameni care sa protesteze cat sa zgaltaie putin Palatul Victoria.

@Anonim2: ?

Anonim spunea...

Demos kratos! Adica te votez, ma pacalesti, nu te mai votez! Dar plata cum o face pacaliciul? Fara o forma de tragere la raspundere, plata proastei, prea costisitoarei guvernari, nu e democratie ci FEUDALISM. Iata, suntem fix in feudalism, nu pare? Cum adica, cetateanul doar plateste, iar EI, nu?

Unknown spunea...

ei spun ca platesc! pe de alta parte, intre un tur de scrutin si altul, e cale prea lunga.

dar asa cum spui, fiecare cu feuda si mostenirea lui!

Anonim spunea...

Boc also means in other languages... for example in Turkish it is exactly sounds like something really dirty... check it in google translation but write it like "Bok'... cause it sounds the same

Unknown spunea...

Don't be so rude :)